2844 30 51 Cermetale zawierające tor lub związki tego produktu
Kod CN 2844 30 51 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.13.12.0 - Uran zubożony i tor oraz ich związki
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8703 24 10 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz samochodami wyścigowymi, wyposażone tylkow silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej > 3 000 cm³, nowe (z wył. pojazdów do poruszania się po śniegu i podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10)
-
Kod CN: 7219 90 80 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i obrobione więcej, nieperforowane
-
Kod CN: 8467 22 90 - Piły ręczne, zawierające silnik elektryczny (z wył. łańcuchowych i tarczowych)
-
Kod CN: DZIAŁ 98 - KOMPLETNY ZAKŁAD PRZEMYSŁOWY
-
Kod CN: 1212 99 49 - Nasiona chleba świętojańskiego, świeże lub suszone, łuszczone, kruszone lub mielone
-
Kod CN: 5806 32 10 - Taśmy tkane, z włókien chemicznych, z prawdziwą krajką, o szerokości <= 30 cm, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7202 49 50 - Żelazochrom, zawierający > 0,05%, ale <= 0,5% masy węgla
-
Kod CN: 8539 90 90 - Części elektrycznych lamp żarowych lub wyładowczych, zespołów nierozbieralnych wkładów reflektorów, promienników lampowych nadfioletu lub podczerwieni, lamp łukowych i lamp LED, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8425 11 00 - Wielokrążki i wciągniki, napędzane silnikiem elektrycznym (inne niż wyciągi pochyłe lub wyciągi, w rodzaju stosowanych do podnoszenia pojazdów)
-
Kod CN: 0304 51 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów), świeże lub schłodzone