2844 30 99 Sole toru
Kod CN 2844 30 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.13.12.0 - Uran zubożony i tor oraz ich związki
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3823 11 00 - Kwas stearynowy, przemysłowy
-
Kod CN: 8424 89 - Urządzenia mechaniczne, obsługiwane ręcznie lub inaczej, do rozrzucania, rozpraszania lub rozpylania cieczy lub proszków, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2513 10 00 - Pumeks
-
Kod CN: 2002 90 39 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy >= 12%, ale <= 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 0406 90 18 - Fromage fribourgeois, Vacherin Mont d''Or and Tête de Moine (z wył. tartych lub proszkowanych i do przetworzenia)
-
Kod CN: 1702 30 50 - Glukoza [dextrose], w postaci białego, krystalicznego proszku, nawet aglomerowanego, niezawierająca fruktozy lub zawierająca w stanie suchym < 20% masy fruktozy (z wył. izoglukozy)
-
Kod CN: 8460 90 00 - Maszyny do usuwania zadziorów, polerowania lub innej obróbki wykończającej powierzchnie metali lub cermetali (z wył. szlifierek, ostrzałek, osełkownic lub docierarek i maszyn do obróbki ręcznej)
-
Kod CN: 5603 - Włókniny, nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3920 20 29 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych polimerów propylenu, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty, o grubości <= 0,10 mm, niezorientowane dwuosiowo
-
Kod CN: 0406 90 82 - Camembert, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)