2903 39 19 Bromki [bromowane pochodne] węglowodorów alifatycznych ( z wył. dibromku etylenu (ISO) (1,2-dibromoetanu), bromometanu (bromku metylu) i dibromometanu)
Kod CN 2903 39 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.19.0 - Pozostałe pochodne węglowodorów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3001 90 98 - Gruczoły i pozostałe narządy do celów organoterapeutycznych, suszone, nawet sproszkowane i pozostałe substancje pochodzenia zwierzęcego, preparowane do celów terapeutycznych lub profilaktycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. heparyny i jej soli)
-
Kod CN: 2904 36 00 - Fluorek perfluorooktanosulfonylu
-
Kod CN: 0304 33 00 - Filety z okonia nilowego (Lates niloticus), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2620 99 10 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie nikiel
-
Kod CN: 0307 51 00 - Ośmiornice "Octopus spp.", żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1501 90 00 - Tłuszcz z drobiu, wytapiane lub inaczej wyekstrahowane
-
Kod CN: 6101 30 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z włókien chemicznych, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. garniturów, kompletów, marynarek, spodni oraz spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 2914 50 00 - Ketonofenole i ketony z inną tlenową grupą funkcyjną
-
Kod CN: 2204 21 80 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChOG (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 8539 10 00 - Zespoły nierozbieralnych wkładów reflektorów