2904 33 00 Perfluorooktanosulfonian litu
Kod CN 2904 33 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.14.0 - Pochodne węglowodorów sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane, nawet fluorowcowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0709 40 00 - Selery inne niż seler korzeniowy, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2009 89 73 - Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. mieszanek lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 3824 82 00 - Mieszaniny i preparaty zawierające polichlorowane bifenyle (PCB), polichlorowane terfenyle (PCT) lub polibromowane bifenyle (PBB)
-
Kod CN: 0203 19 90 - Mięso ze świń niedomowych, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kością)
-
Kod CN: 2926 20 00 - 1-Cyjanoguanidyna (dicyjanodiamid)
-
Kod CN: 7504 00 00 - Proszki i płatki niklu (z wył. spieków tlenku niklu)
-
Kod CN: 2204 22 84 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące, wina białe i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 0908 - Gałka muszkatołowa, kwiat muszkatołowy i kardamony
-
Kod CN: 1602 49 30 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 40%, ale < 80% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
-
Kod CN: 4008 21 - Płyty, arkusze, taśmy, z gumy niekomórkowej