2905 13 00 Butan-1-ol (alkohol n-butylowy)
Kod CN 2905 13 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6301 40 10 - Koce i pledy, z włókien syntetycznych, dziane (z wył. elektrycznych, narzut i kap, i artykułów pikowanych i podobnych, objętych pozycją 9404)
-
Kod CN: 0709 20 00 - Szparagi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8451 29 00 - Suszarki do przędzy, tkanin lub gotowych wyrobów włókienniczych (z wył. o pojemności jednorazowej <=10 kg suchej bielizny i suszarek wirówkowych)
-
Kod CN: 4302 19 35 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, z królików lub zajęcy, całe, niepołączone
-
Kod CN: 7302 30 00 - Iglice zwrotnicowe, krzyżownice, pręty zwrotnicowe i pozostałe elementy skrzyżowań, kolejowe lub tramwajowe, z żeliwa lub stali
-
Kod CN: 0304 91 00 - Mięso (nawet rozdrobnione), z włócznika "Xiphias gladius" (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 1902 20 10 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, nawet poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane, zawierające > 20% masy ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych
-
Kod CN: 1103 19 50 - Kasze i mączki z ryżu
-
Kod CN: 6403 99 38 - Obuwie damskie, o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej (nie zakrywających kostki), z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć, w których wysokość podeszwy razem z obcasem <= 3 cm, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia objętego grupowaniami od 6403 12 00 do 6403 40 00)
-
Kod CN: 0304 47 - Filety z kolenia i pozostałych rekinów, świeże lub schłodzone