2905 16 20 2-Oktanol
Kod CN 2905 16 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8532 90 00 - Części kondensatorów elektrycznych, stałych, nastawnych lub strojeniowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2519 90 10 - Tlenek magnezu, nawet czysty (z wył. kalcynowanego naturalnego węglanu magnezu)
-
Kod CN: 2934 20 20 - Di(benzotiazol-2-ilo) disulfid; benzotiazol-2-tiol (merkaptobenzotiazol) i jego sole
-
Kod CN: 7213 91 - Sztaby i pręty, walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, z żeliwa lub stali niestopowej, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy < 14 mm (z wył. ze stali automatowej, i posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania)
-
Kod CN: 8542 31 19 - Elektroniczne układy scalone jako procesory i sterowniki, nawet połączone z pamięciami, przetwornikami, układami logicznymi, wzmacniaczami, zegarami i układami czasowymi lub innymi układami, lub inne obwody w postaci multichipowych układów scalonych składających się z dwóch lub więcej wzajemnie połączonych monolitycznych układów scalonych jak wymieniono w uwadze 9 b) (3) do działu 85
-
Kod CN: 7222 30 51 - Pozostałe sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, zawierające >= 2,5% masy niklu, kute
-
Kod CN: 0406 90 17 - Bergkäse i Appenzell (z wył. tartych lub proszkowanych i do przetworzenia)
-
Kod CN: 8421 19 70 - Wirówki, włączając suszarki wirówkowe (z wył. aparatów do separacji izotopów, wirówek do mleka, suszarek wirówkowych do odzieży, wirówek w rodzaju stosowanych w laboratoriach i do produkcji płytek półprzewodnikowych)
-
Kod CN: 0209 10 90 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony (z wył. podskórnego)
-
Kod CN: 8901 10 90 - Liniowce pasażerskie, łodzie wycieczkowe oraz podobne jednostki pływające, zaprojektowane głównie do przewozu osób i promy wszelkiego rodzaju (z wył. pełnomorskich)