2908 19 00 Pochodne zawierające tylko podstawniki fluorowcowe fenoli lub fenoloalkoholi oraz ich sole (z wył. pentachlorofenolu (ISO))
Kod CN 2908 19 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.24.0 - Fenole; fenoloalkohole i pochodne fenoli
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6001 22 00 - Dzianiny pętelkowe z włókien chemicznych
-
Kod CN: 9004 90 90 - Okulary, gogle i tym podobne, korekcyjne, ochronne lub do innych celów (inne niż z soczewkami z tworzyw sztucznych i z wył. okularów do testowania wzroku, okularów przeciwsłonecznych, soczewek kontaktowych, soczewek do okularów i oprawek okularów)
-
Kod CN: 8516 79 - Urządzenia elektrotermiczne, do użytku domowego (z wył. przyrządów fryzjerskich i suszarek do rąk, urządzeń do ogrzewania pomieszczeń i gleby, podgrzewaczy wody, grzałek nurnikowych, żelazek do prasowania, kuchenek mikrofalowych, pieców, kuchni, płyt kuchennych, kuchenek do gotowania, grillów, rusztów, urządzeń do zaparzania kawy lub herbaty i opiekaczy do grzanek)
-
Kod CN: 6201 12 90 - Palta, płaszcze przeciwdeszczowe, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z bawełny, o masie sztuki ubioru > 1 kg (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 8110 90 00 - Artykuły z antymonu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6110 11 - Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, z wełny, dziane (z wył. kamizelek z podbiciem)
-
Kod CN: 8516 10 80 - Podgrzewacze wody elektryczne oraz grzałki nurnikowe (z wył. ogrzewaczy natychmiastowych)
-
Kod CN: 5101 21 00 - Wełna strzyżona, odtłuszczona, niekarbonizowana, niezgrzebna ani nieczesana
-
Kod CN: 2926 40 00 - Alfa-fenyloacetyloacetonitryl
-
Kod CN: 1701 13 10 - Cukier trzcinowy surowy, do rafinacji, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, uzyskany bez odwirowania, w którym zawartość masy sacharozy, w stanie suchym, odpowiada odczytowi polarymetrycznemu >= 69°, ale < 93°, zawierający jedynie naturalne anhedralne mikrokryształy (patrz uwaga 2 do podpozycji)