2914 40 10 4-Hydroksy-4-metylo-2-pentanon (alkohol diacetonowy)
Kod CN 2914 40 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.62.0 - Związki z ketonową i chinonową grupą funkcyjną
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0106 90 00 - Zwierzęta żywe (z wył. ssaków, gadów, ptaków, owadów, ryb, skorupiaków, mięczaków i pozostałych bezkręgowców wodnych oraz kultur mikroorganizmów)
-
Kod CN: 0705 11 00 - Sałata głowiasta, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 1604 20 70 - Tuńczyki, latający bonito lub pozostałe ryby z rodzaju Euthynnus, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ryb całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 1108 19 - Skrobia (z wył. skrobi pszennej, kukurydzianej, ziemniaczanej, z manioku (cassava))
-
Kod CN: 8538 90 11 - Podzespoły elektroniczne do urządzeń do testowania płytek półprzewodników objętych podpozycją 8536 90 20
-
Kod CN: 6209 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z materiałów włókienniczych (z wył. dzianych i czapeczek)
-
Kod CN: 6204 31 00 - Żakiety, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 6109 90 90 - T-shirts, koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych)
-
Kod CN: 0306 - Skorupiaki, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; skorupiaki wędzone, nawet w skorupach, nawet gotowane przed lub w trakcie procesu wędzenia; skorupiaki, w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, nawet schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 8528 72 20 - Aparatura odbiorcza dla telewizji, kolorowa, zawierająca urządzenia wideo do zapisu lub odtwarzania