2915 12 00 Sole kwasu mrówkowego
Kod CN 2915 12 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.32.0 - Nasycone alifatyczne kwasy monokarboksylowe i ich pochodne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6402 91 90 - Obuwie zakrywające kostkę, z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. obuwia z metalowym noskiem ochronnym, obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401, butów sportowych, butów ortopedycznych i butów dla lalek)
-
Kod CN: 4411 13 90 - Płyta pilśniowa średniej gęstości (MDF) z drewna, o grubości > 5 mm, ale <= 9 mm, obrobiona mechanicznie lub pokryta powierzchniowo
-
Kod CN: 4101 50 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, świeże
-
Kod CN: 4002 - Kauczuk syntetyczny i faktysa pochodząca z olejów, w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach; mieszaniny kauczuku naturalnego, balaty, gutaperki, guayule, chicle i podobnych żywic naturalnych z kauczukiem syntetycznym i faktysą, w płytach, arkuszach lub taśmach
-
Kod CN: 0805 10 22 - Pomarańcze pępkowe, świeże
-
Kod CN: 9021 21 90 - Sztuczne zęby z materiałów innych niż z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 6305 39 00 - Worki i torby, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z materiałów włókienniczych chemicznych (z wył. z taśmy polietylenowej lub polipropylenowej, lub podobnej i opakowań zbiorczych, pośrednich)
-
Kod CN: 3923 30 - Balony, butelki, kolby i artykuły podobne do transportu lub pakowania towarów, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 0203 19 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1806 90 19 - Czekoladki (włącznie z pralinkami) i wyroby czekoladowe, nawet z nadzieniem, niezawierające alkoholu