2915 70 Kwas palmitynowy, kwas stearynowy, ich sole i estry
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2009 11 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 6404 20 90 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej i cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. obuwia domowego i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 8480 30 90 - Modele odlewnicze (z wył. z grafitu lub innego węgla i modeli ceramicznych, ze szkła lub drewna)
-
Kod CN: 0302 36 90 - Tuńczyk południowy [makoja] "Thunnus maccoyii", świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN: 0305 61 00 - Śledzie "Clupea harengus, Clupea pallasii", solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
-
Kod CN: 2820 90 - Tlenki manganu (z wył. ditlenku manganu)
-
Kod CN: 5603 91 10 - Włókniny, powleczone lub pokryte, gdzie indziej niesklasyfikowane, o masie powierzchniowej <= 25 g/m² (z wył. z włókien ciągłych chemicznych)
-
Kod CN: 0208 50 00 - Mięso i jadalne podroby z gadów „np. z węży, żółwi, krokodylów”, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 8461 50 - Piły, obcinarki lub przecinarki, do obróbki metali lub cermetali (z wył. maszyn do obróbki ręcznej)
-
Kod CN: 9021 31 00 - Sztuczne stawy do celów ortopedycznych