2917 13 90 Kwas azelainowy, jego sole i estry, sole i estry kwasu sebacynowego
Kod CN 2917 13 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.33.0 - Nienasycone kwasy monokarboksylowe; kwasy polikarboksylowe alifatyczne, cykloalkanowe, cykloalkenowe i cykloterpenowe oraz ich pochodne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4411 94 - Płyta pilśniowa, z drewna lub pozostałych zdrewniałych materiałów, nawet związana za pomocą żywic lub innych substancji organicznych, o gęstości <= 0,5 g/cm³ (z wył. płyty pilśniowej średniej gęstości "MDF", płyt wiórowych nawet połączonych z jedną lub wieloma płytami pilśniowymi, drewna warstwowego z warstwą sklejki, paneli mieszanych z zewnętrzną warstwą z płyty pilśniowej, tektury, składników mebli identyfikowanych jako takie)
-
Kod CN: 4707 30 10 - Stare i niesprzedane gazety i czasopisma, książki telefoniczne, broszury i drukowane materiały reklamowe
-
Kod CN: 3301 90 10 - Terpenowe produkty uboczne odterpenowanych olejków eterycznych
-
Kod CN: 0506 90 00 - Kości i rdzenie rogów, i proszek i odpadki tych produktów, nieobrobione, odtłuszczone, wstępnie przygotowane (z wył. osseiny i kości poddanych działaniu kwasu, i przyciętych do nadania kształtu)
-
Kod CN: 2935 20 00 - N-etyloperfluorooktanosulfonoamid
-
Kod CN: 4408 39 21 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości <= 6 mm, strugane, z akacji afrykańskiej, białego lauana, limby, mahonia (Swietenia spp.), obéché, okoumé, palisandra z Para, palisandra z Rio, palisandra z Rose, sapelli, sipo i virola (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 0706 10 00 - Marchew lub rzepa, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2008 99 40 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 2903 21 00 - Chlorek winylu (chloroetylen)
-
Kod CN: 5401 10 16 - Przędza teksturowana do szycia z włókien ciągłych syntetycznych (z wył. przędzy rdzeniowej i pakowanej do sprzedaży detalicznej)