2921 51 19 o-, m, p-Fenylenodiamina, diaminotolueny i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne; ich sole (z wył. m-fenylenodiaminy, o czystości >= 99% masy i zawierającej: <= 1% masy wody, <= 200 mg/kg o-fenylenodiaminy, i <= 450 mg/kg p-fenylenodiaminy)
Kod CN 2921 51 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.41.0 - Związki z aminową grupą funkcyjną
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8101 99 - Artykuły z wolframu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5810 92 10 - Hafty z włókien chemicznych na podłożu materiału włókienniczego, w sztukach, paskach lub motywach, o wartości > 17,50 €/kg (masy netto) (z wył. haftów bez widocznego podłoża)
-
Kod CN: 8471 49 00 - Maszyny do automatycznego przetwarzania danych, przedstawione w formie systemów "zawierające w tej samej obudowie co najmniej jednostkę centralną oraz urządzenia wejścia i wyjścia" (z wył. przenośnych maszyn <= 10 kg i jednostek peryferyjnych)
-
Kod CN: 9005 - Lornetki, lunety, pozostałe teleskopy optyczne i ich mocowania; pozostałe przyrządy astronomiczne oraz ich mocowania (z wył. przyrządów radioastronomicznych i pozostałych instrumentów i aparatów wymienionych gdzie indziej)
-
Kod CN: 9403 90 90 - Części mebli, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. tych z metalu lub drewna, mebli do siedzenia, mebli lekarskich, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych)
-
Kod CN: 2902 19 00 - Cykloalkany, cykloalkeny i cykloterpeny (z wył. cykloheksanu)
-
Kod CN: 0404 90 29 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu > 27% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7302 10 22 - Szyna kolejowa z symetryczną stopą płaską "Vignoli", z żeliwa lub stali, kolejowa lub tramwajowa, nowa, o masie >= 36 kg/m
-
Kod CN: 2827 49 90 - Tlenochlorki i chlorki zasadowe (z wył. miedzi, ołowiu i rtęci)
-
Kod CN: 1602 - Mięso, podroby lub krew, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i ekstraktów i soków, z mięsa)