2921 59 Poliaminy aromatyczne i ich pochodne; ich sole (z wył. o-, m, p-fenylenodiaminy, diaminotoluenów i ich pochodnych, i ich soli)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6305 32 - Opakowania zbiorcze, pośrednie, giętkie, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z materiałów włókienniczych chemicznych
-
Kod CN: 0712 31 00 - Grzyby z rodzaju Agaricus, suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN: 3505 20 10 - Kleje zawierające < 25% masy skrobi lub dekstryn, lub pozostałych modyfikowanych skrobi (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowaniach <= 1 kg masy netto)
-
Kod CN: 8102 99 00 - Artykuły z molibdenu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8407 21 91 - Silniki przyczepne, z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej > 325 cm³ i o mocy <= 30 kW, do napędu jednostek pływających
-
Kod CN: 5405 00 00 - Przędza jednowłóknowa (monofilament) sztuczna, o masie liniowej >= 67 decyteksów i której żaden wymiar przekroju <= 1 mm; pasek lub podobne np. sztuczna słoma, z materiałów włókienniczych sztucznych, o widocznej szerokości <= 5 mm
-
Kod CN: 3818 00 90 - Pierwiastki chemiczne i związki, domieszkowane, do stosowania w elektronice, w postaci krążków, płytek, cylindrów lub w podobnych postaciach lub pocięte na krążki, płytki lub podobne formy, nawet polerowane lub pokryte jednorodną warstwą epitaksjalną (z wył. pierwiastków poddanych dalszej obróbce, np. poprzez selektywną dyfuzję oraz krzemu domieszkowanego)
-
Kod CN: 4403 11 00 - Drewno surowe, malowane, bejcowane, nasycone kreozotem lub innymi środkami konserwującymi, z drzew iglastych (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp., drewna w postaci podkładów kolejowych, drewna ciętego na deski lub belki, itp.)
-
Kod CN: 2008 99 67 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 8461 40 11 - Obrabiarki do nacinania uzębień, włączając metody ścierne, do nacinania uzębień kół zębatych walcowych, sterowane numerycznie, do obróbki metali lub cermetali (z wył. strugarek poprzecznych, dłutownic i przeciągarek)