2923 40 00 Perfluorooktanosulfonian didecylodimetyloamonium
Kod CN 2923 40 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 21.10.20.0 - LIZYNA, KWAS GLUTAMINOWY I ICH SOLE; CZWARTORZĘDOWE SOLE I WODOROTLENKI AMONOWE; FOSFOAMINOLIPIDY; AMIDY I ICH POCHODNE ORAZ ICH SOLE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0304 79 10 - Filety z ryb z gatunku Boreogadus saida, zamrożone
-
Kod CN: 4407 29 15 - Abura, afrormosia, akacja afrykańska, ako, alan, andiroba, aningré, avodiré, azobé, balau, bossé ciemne, bossé jasne, cativo, cedr, dabema, dibétou, doussié, framiré, freijo, fromager, fuma, geronggang, ilomba, ipé, jaboty, jelutong, jequitiba, jongkong, kapur, kempas, keruing, kosipo, kotibé, koto, limba, louro, maçaranduba, makoré, mandioqueira, mansonia, mengkulang, merawan, merbau, merpauh, mersawa, moabi, niangon, nyatoh, obeche, okoumé, onzabili, orey, ovengkol, ozigo, padauk, paldao, palisander z Gwatemali, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, pau amarelo, pau marfim, pulai, punah, quaruba, ramin, sapelli, saqui-saqui, sepetir, sipo, sucupira, suren, tauari, teak, tiama, tola, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
-
Kod CN: 7502 - Nikiel nieobrobiony plastycznie
-
Kod CN: 7013 49 99 - Wyroby ze szkła, w rodzaju stosowanych do celów stołowych lub kuchennych, ze szkła nabieranego mechanicznie (z wył. szkła hartowanego, szkła o współczynniku rozszerzalności liniowej <= 5 × 10–6 na stopień Kelvina w zakresie temperatury od 0 °C do 300 °C, wyrobów z tworzywa szklano-ceramicznego lub ze szkła ołowiowego, wyrobów objętych pozycją 7018, szklanek, kieliszków, szklanych słojów do przetworów, termosów i innych naczyń próżniowych)
-
Kod CN: 7110 19 10 - Sztaby, pręty, drut i profile; płytki; arkusze i taśmy, o grubości, z wyłączeniem dowolnego podłoża > 0,15 mm, z platyny
-
Kod CN: 8501 64 00 - Prądnice prądu przemiennego "alternatory", o mocy wyjściowej > 750 kVA
-
Kod CN: 9503 00 21 - Lalki przedstawiające wyłącznie ludzkie postacie, nawet ubrane
-
Kod CN: 0405 10 19 - Masło naturalne, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy, (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg, masła odwodnionego i ghee)
-
Kod CN: 8525 - Aparatura nadawcza do radiofonii lub telewizji, nawet zawierająca aparaturę odbiorczą lub aparaturę zapisującą lub odtwarzającą dźwięk; kamery telewizyjne, kamery i aparaty cyfrowe oraz rejestrujące kamery wideo
-
Kod CN: 2008 99 34 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)