3002 19 00 Produkty immunologiczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 3002 19 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 21.20.21.0 - Antysurowice i szczepionki
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0408 91 20 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. żółtek jaj)
-
Kod CN: 7610 10 00 - Drzwi, okna oraz ramy do nich i progi drzwiowe, z aluminium (z wył. okuć drzwiowych)
-
Kod CN: 2937 50 00 - Prostaglandyny, tromboksany i leukotrieny, ich pochodne i analogi strukturalne, stosowane głównie jako hormony
-
Kod CN: 8542 90 00 - Części elektronicznych układów scalonych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7208 27 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości < 3 mm, trawione, bez wzorów wypukłych
-
Kod CN: 9503 00 55 - Instrumenty i aparatura, muzyczne, zabawkowe
-
Kod CN: 4407 29 - Drewno tropikalne, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm (z wył. viroli, imuia, balsy, mahogany "Swietenia spp.", ciemnoczerwonego meranti, jasnoczerwonego meranti i meranti bakau, białego lauan, białego meranti, białego seraya, żółtego meranti i alana, sapelli lub iroko)
-
Kod CN: 0303 81 40 - Żarłacz błękitny (Prionace glauca), zamrożony
-
Kod CN: 8418 40 - Zamrażarki szafowe, o pojemności <= 900 litrów
-
Kod CN: 2007 99 39 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. z malin, truskawek i poziomek, wiśni i czereśni, owoców cytrusowych, przecieru i pasty z kasztanów, przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10, przecieru i pasty ze śliwek, w opakowaniach o zawartości netto > 100 kg, do przetwórstwa przemysłowego)