3006 60 00 Chemiczne preparaty antykoncepcyjne na bazie hormonów, prostaglandyny, tromboksany i leukotrienów, ich pochodnych i analogów strukturalnych, lub na bazie środków plemnikobójczych
Kod CN 3006 60 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 21.20.22.0 - Chemiczne środki antykoncepcyjne na bazie hormonów lub środków plemnikobójczych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8432 42 00 - Rozsiewacze nawozów (z wył. rozpylaczy i roztrząsaczy obornika)
-
Kod CN: 2204 21 32 - Wina białe produkowane w Vinho Verde, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 7304 49 95 - Rury, przewody rurowe i profile drążone, bez szwu, o okrągłym przekroju poprzecznym, ze stali nierdzewnej, nieciągnione na zimno lub walcowane na zimno, o średnicy zewnętrznej >168,3 mm, ale <= 406,4 mm (z wył. rur przewodowych, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, lub rur okładzinowych i przewodów rurowych, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, wyrobów objętych grupowaniem 7304 49 10)
-
Kod CN: 4820 20 00 - Zeszyty, z papieru lub tektury
-
Kod CN: 3920 20 21 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych polimerów propylenu, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty, o grubości <= 0,10 mm, zorientowane dwuosiowo (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 0709 51 00 - Grzyby z rodzaju "Agaricus", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1905 20 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao
-
Kod CN: 2710 91 00 - Oleje odpadowe zawierające polichlorowane bifenyle [PCB], polichlorowane terfenyle [PCT] lub polibromowane bifenyle [PBB]
-
Kod CN: 3907 50 00 - Żywice alkidowe, w formach podstawowych
-
Kod CN: 0811 20 59 - Jeżyny i morwy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone