3307 49 00 Preparaty do perfumowania lub odświeżania pomieszczeń, włącznie z preparatami zapachowymi stosowanymi w trakcie obrzędów religijnych (z wył. „agarbatti” i pozostałych preparatów zapachowych, które działają w wyniku spalania)
Kod CN 3307 49 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.41.41.0 - Preparaty do perfumowania lub odwaniania pomieszczeń
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4407 94 91 - Drewno z wiśni, czereśni "Prunus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 8426 91 - Dźwignice przeznaczone do montowania na pojazdach drogowych
-
Kod CN: 9303 20 10 - Strzelby i karabinki sportowe, myśliwskie lub przeznaczone do strzelania do celu, jednolufowe, z lufą gładką (z wył. broni palnej ładowanej przez lufę i karabinów sprężynowych i pneumatycznych)
-
Kod CN: 6202 91 00 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. dzianych, kostiumów, kompletów, żakietów, blezerów i spodni)
-
Kod CN: 0303 89 70 - Kinglip chilijski (Genypterus blacodes), zamrożony
-
Kod CN: 7218 91 - Półprodukty ze stali nierdzewnej, o przekroju poprzecznym prostokątnym "innym niż kwadratowy"
-
Kod CN: 8701 92 10 - Ciągniki rolnicze i stosowane w leśnictwie, kołowe, o mocy silnika > 18 kW, ale <= 37 kW (z wył. kierowanych przez pieszego)
-
Kod CN: 0302 81 40 - Żarłacz błękitny (Prionace glauca), świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 2302 40 08 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki ryżu, nawet granulowane, o zawartości skrobi > 35% masy
-
Kod CN: 2008 99 40 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)