3401 20 10 Mydło w postaci płatków, granulek lub proszków
Kod CN 3401 20 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.41.31.0 - Mydło oraz organiczne środki i preparaty powierzchniowo czynne do stosowania jako mydło; papier, watolina, filc i włóknina, impregnowane, powleczone lub pokryte mydłem lub detergentem
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4813 90 90 - Bibułka papierosowa, nawet pocięta do wymiaru (z wył. w książeczkach lub w tutkach i w zwojach o szerokości <= 15 cm)
-
Kod CN: 5903 90 - Tekstylia impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane tworzywami sztucznymi innym niż poli(chlorkiem winylu) lub poliuretanem (z wył. Tkanin kordowych z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z nylonu lub pozostałych poliamidów, poliestrów lub włókien wiskozowych; pokryć ściennych z materiału tekstylnego impregnowanych lub pokrytych tworzywem sztucznym; wykładzin podłogowych o tekstylnym podłożu i o warstwie górnej lub pokryciu z tworzyw sztucznych)
-
Kod CN: DZIAŁ 11 - PRODUKTY PRZEMYSŁU MŁYNARSKIEGO; SŁÓD; SKROBIE; INULINA; GLUTEN PSZENNY
-
Kod CN: 8414 30 81 - Sprężarki, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych, o mocy > 0,4 kW, hermetyczne lub półhermetyczne
-
Kod CN: 4302 30 - Całe skóry i części lub kawałki z nich, garbowane lub wykończone, połączone, bez dodatków z innych materiałów (z wył. odzieży, dodatków odzieżowych i pozostałych artykułów ze skór futerkowych)
-
Kod CN: 1104 19 30 - Ziarna żyta miażdżone lub płatkowane
-
Kod CN: 6107 11 00 - Kalesony lub majtki, męskie lub chłopięce, z bawełny, dziane
-
Kod CN: 0305 79 00 - Rybie płetwy i pozostałe jadalne odpadki rybne, wędzone, suszone, solone lub w solance (z wył. głów, szyjek, paszczy i płetw rekina)
-
Kod CN: 1704 90 81 - Tabletki prasowane wyrobów cukierniczych, nawet otrzymywane z substancjami wiążącymi, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
-
Kod CN: 4407 25 - Ciemnoczerwone meranti, jasnoczerwone meranti i meranti bakau, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm