3402 11 10 Roztwory wodne zawierające > 30% masy, ale <= 50% masy, alkilo[oksydi(benzenosulfonianu)]disodu (z wył. mydła)
Kod CN 3402 11 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.41.20.0 - Organiczne środki powierzchniowo czynne, z wyłączeniem mydła
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6006 33 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, z włókien syntetycznych, z przędz o różnych barwach (z wył. dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 7321 11 90 - Urządzenia do pieczenia, smażenia, grillowania i gotowania i podgrzewacze płytowe, stosowane w gospodarstwie domowym, z żeliwa lub stali, na gaz lub na gaz i inne paliwa (z wył. urządzeń do gotowania z piecykiem, włącznie z oddzielnymi piecykami i dużych urządzeń do gotowania)
-
Kod CN: 2918 30 00 - Kwasy karboksylowe z aldehydową lub ketonową grupą funkcyjną, ale bez innej tlenowej grupy funkcyjnej oraz ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki i nadtlenokwasy, ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 0304 44 10 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) oraz ryby z gatunku Boreogadus saida, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2805 30 - Metale ziem rzadkich, skand i itr, nawet ich mieszaniny lub stopy
-
Kod CN: 8423 90 - Odważniki do wag dowolnego rodzaju; części wag, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2008 99 40 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 7202 19 00 - Żelazomangan, zawierający <= 2% masy węgla
-
Kod CN: 7408 - Drut miedziany (z wył. do szwów chirurgicznych, skrętek, kabli, taśm plecionych i podobnych wyrobów objętych pozycją 7413, otulonych elektrod spawalniczych i strun do instrumentów muzycznych)
-
Kod CN: 2931 38 00 - Sól kwasu metylofosfonowego i (aminoiminometylo)mocznik (1:1)