3406 00 00 Świece, cienkie świeczki i podobne
Kod CN 3406 00 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7212 50 40 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte miedzią
-
Kod CN: 2843 10 - Koloidy metali szlachetnych
-
Kod CN: 0405 10 50 - Masło z serwatki, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy (z wył. masła odwodnionego i ghee)
-
Kod CN: 2204 22 85 - Madeira i Setúbal muscatel, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG
-
Kod CN: 8515 80 - Elektryczne maszyny i aparatura do spawania, metodą laserową lub inną wiązką światła lub fotonów, ultradźwiękami, wiązką elektronów, impulsów magnetycznych lub łuku plazmowego, elektryczne maszyny i aparatura do natryskiwania na gorąco metali lub cermetali (z wył. pistoletów natryskowych wymienionych w innym miejscu)
-
Kod CN: 3920 20 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych polimerów propylenu, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 8462 49 90 - Maszyny do przebijania, dziurkowania lub nacinania (włączając prasy) i kombinowane dziurkarki i wykrawarki, niesterowane numerycznie, do obróbki metalu (z wył. maszyn do obróbki wyrobów płaskich)
-
Kod CN: 7907 00 00 - Artykuły z cynku, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2009 39 95 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku cytrynowego, pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 0204 50 - Mięso z kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone