3502 90 Albuminy, albuminiany i pozostałe pochodne albumin (z wył. albuminy jaja i albuminy mleka [włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki], i organicznych i nieorganicznych związków rtęci, nawet zdefiniowanych chemicznie)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0207 54 10 - Kawałki bez kości z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2517 - Otoczaki, żwir, kamień pokruszony lub rozłupany, w rodzaju zwykle stosowanych jako kruszywo do betonu, jako tłuczeń drogowy lub do podsypki torów kolejowych lub inne kruszywo, gruby żwir i krzemień, nawet poddane obróbce cieplnej; makadam z żużla, popiołów odlewniczych lub podobnych odpadów przemysłowych, nawet zawierający materiały wymienione w pierwszej części pozycji; makadam smołowany; granulki, odłamki i proszek kamieni objętych pozycją 2515 lub 2516, nawet poddane obróbce cieplnej
-
Kod CN: 0302 43 30 - Sardynki "Sardinops spp." i sardynela "Sardinella spp.", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6003 30 10 - Koronka raszlowa z włókien syntetycznych, o szerokości <= 30 cm (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej)
-
Kod CN: 0706 90 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi, rzepy, selera i chrzanu), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 9018 32 90 - Igły chirurgiczne, stosowane w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii
-
Kod CN: 6813 89 00 - Materiały cierne i artykuły z nich np. arkusze, rolki, pasy, segmenty, tarcze, podkładki, okładziny, niezmontowane, do sprzęgieł lub podobnych, na bazie substancji mineralnych lub celulozy, nawet połączone z materiałami włókienniczymi lub innymi (z wył. zawierających azbest i okładzin i klocków hamulcowych)
-
Kod CN: 5208 11 90 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej <= 100 g/m², niebielone (z wył. tkanin do produkcji bandaży, opatrunków i gazy medycznej)
-
Kod CN: 0304 89 30 - Filety z ryb z rodzaju Euthynnus (z wył. latającego lub paskowanego bonito (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), zamrożone
-
Kod CN: 2008 11 98 - Orzeszki ziemne, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. prażonych, zakonserwowanych cukrem i masła orzechowego)