3812 20 Złożone plastyfikatory do gumy (kauczuku) lub tworzyw sztucznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3301 29 - Olejki eteryczne, nawet pozbawione terpenów, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. z owoców cytrusowych i mięty)
-
Kod CN: 2801 30 - Fluor; brom
-
Kod CN: 2620 40 00 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie glin
-
Kod CN: 2009 90 19 - Mieszanki soków jabłkowego i gruszkowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 22 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2814 - Amoniak, bezwodny lub w roztworze wodnym
-
Kod CN: 4107 91 90 - Skóra wyprawiona z pełnym licem, włączając skórę pergaminowaną, niedwojona, z części, pasków i płatów, ze skór bydlęcych (włączając bawole) lub zwierząt jednokopytnych, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, odwłoszona (z wył. skóry podeszwowej, skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 0303 14 90 - Pstrąg i troć "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, zamrożone (z wył. "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie większej niż 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej niż 1 kg każdy
-
Kod CN: 2204 21 27 - Wina białe produkowane w Trentino, Alto Adige i Friuli, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj, z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 7010 90 53 - Butle, ze szkła barwnego, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania napojów i artykułów spożywczych, o pojemności nominalnej > 0,33 l, ale < 1 l
-
Kod CN: 2933 39 10 - Iproniazyd (INN); chlorowodorek ketobemidonu (INNM); bromek pirydostygminy (INN)