3817 00 Mieszane alkilobenzeny i mieszane alkilonaftaleny otrzymane przez alkilowanie benzenu i naftalenu (z wył. mieszanin izomerów cyklicznych węglowodorów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9031 41 00 - Przyrządy i urządzenia optyczne, do kontroli płytek i urządzeń półprzewodnikowych lub do kontroli masek fotograficznych, lub celowników stosowanych do produkcji urządzeń półprzewodnikowych
-
Kod CN: 7225 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno
-
Kod CN: 0306 92 90 - Homary "Homarus spp.", części, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włączając części w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 1516 20 98 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg albo innych formach (z wył. tłuszczów i olejów i ich frakcji dalej przetworzonych, uwodornionego oleju rycynowego i wyrobów objętych podpozycją 1516.20.95 i 1516.20.96)
-
Kod CN: 8443 91 10 - Części i akcesoria maszyn drukarskich stosowanych w produkcji półprzewodników, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8418 40 - Zamrażarki szafowe, o pojemności <= 900 litrów
-
Kod CN: 7218 99 20 - Półprodukty ze stali nierdzewnej, o przekroju poprzecznym kołowym lub innym niż kwadratowy lub prostokątny, walcowane lub otrzymane przez odlewanie ciągłe
-
Kod CN: 2009 81 19 - Sok żurawinowy (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 5109 10 10 - Przędza zawierająca >= 85% masy wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, pakowana do sprzedaży detalicznej, w kłębkach, pasmach lub motkach, o masie > 125 g, ale <= 500 g
-
Kod CN: 1604 15 - Makrele przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)