4101 20 50 Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 8 kg przy suszeniu zwykłym, <= 10 kg, jeśli suchosolone
Kod CN 4101 20 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.42.0 - Skóry i skórki całe, surowe z bydła i zwierząt koniowatych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0805 10 28 - Pomarańcze słodkie, świeże (z wył. Pępkowych I białych
-
Kod CN: 4009 11 00 - Przewody, rury i węże, z gumy, innej niż ebonit, niewzmocnione lub inaczej połączone z innymi materiałami, bez wyposażenia
-
Kod CN: 3902 90 20 - Poli(1-buten), kopolimer 1-butenu i etylenu, zawierający <= 10% masy, etylenu lub mieszanina poli(1-butenu) z polietylenem i/lub polipropylenem, zawierająca <= 10% masy polietylenu i/lub <= 25% masy polipropylenu, w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych form masowych
-
Kod CN: 6301 30 10 - Koce i pledy, z bawełny, dziane (z wył. elektrycznych, narzut i kap, i artykułów pikowanych i podobnych, objętych pozycją 9404)
-
Kod CN: 6601 99 - Parasole i parasole przeciwsłoneczne, włączając parasole-laski (z wył. parasoli z trzonem teleskopowym, parasoli ogrodowych i podobnych parasoli i parasoli zabawek)
-
Kod CN: 9015 30 90 - Niwelatory nieelektroniczne
-
Kod CN: 9018 19 10 - Aparatura elektrodiagnostyczna monitorująca do jednoczesnego monitorowania dwóch lub więcej parametrów
-
Kod CN: 4407 19 10 - Drewno iglaste, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane (z wył. drewna sosnowego z gatunku "Pinus spp.”, drewna z jodły (Abies spp.) i świerku (Picea spp.))
-
Kod CN: 5406 00 00 - Przędza z włókna ciągłego chemicznego, pakowana do sprzedaży detalicznej (z wył. nici do szycia)
-
Kod CN: 2002 90 99 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy > 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)