4104 41 Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7901 - Cynk nieobrobiony plastycznie
-
Kod CN: 0808 40 00 - Pigwy, świeże
-
Kod CN: 4820 10 - Rejestry, księgi rachunkowe, notesy i notatniki, księgi zamówień, kwitariusze, bloki listowe, bloczki na notatki, dzienniki, terminarze i podobne artykuły, z papieru lub tektury
-
Kod CN: 8526 - Aparatura radarowa, radionawigacyjna oraz do zdalnego sterowania drogą radiową
-
Kod CN: 0809 40 - Śliwki i owoce tarniny, świeże
-
Kod CN: 7409 21 00 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości > 0,15 mm, ze stopów miedzi z cynkiem (mosiądz), w zwojach (z wył. jednolitych siatek i izolowanych przewodów taśmowych)
-
Kod CN: 2003 10 - Grzyby z rodzaju Agaricus, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 8607 21 90 - Hamulce pneumatyczne i ich części, do lokomotyw szynowych lub taboru kolejowego (z wył. z żeliwa lub staliwa)
-
Kod CN: 0306 14 90 - Kraby, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. krabów "Paralithodes camchaticus", "Chionoecetes spp.", "Callinectes sapidus" i "Cancer pagurus"), zamrożone
-
Kod CN: 5515 21 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, zadrukowane