4202 29 00 Torebki, nawet z paskiem na ramię, włączając te bez uchwytu, z zewnętrzną powierzchnią z fibry lub tektury, lub całkowicie lub głównie pokryte takimi materiałami, lub papierem
Kod CN 4202 29 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 15.12.12.0 - Torby bagażowe, torebki ręczne i podobne wyroby kaletnicze ze skóry, skóry wtórnej, tworzywa sztucznego, materiałów włókienniczych, włókien wulkanizowanych lub kartonu; zestawy podróżne do higieny osobistej, szycia oraz czyszczenia ubrań i obuwia
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3503 00 - Żelatyna, włącznie z żelatyną w arkuszach prostokątnych (wł. kwadratowe), nawet powierzchniowo obrobionych lub barwionych, i pochodne żelatyny; karuk; pozostałe kleje pochodzenia zwierzęcego (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowaniach <= 1 kg masy netto i klejów kazeinowych objętych pozycją 3501)
-
Kod CN: 3826 00 90 - Biodiesel i jego mieszaniny, niezawierające lub zawierające < 70 % masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymywanych z minerałów bitumicznych (z wył. monoalkilowych estrów kwasów tłuszczowych, zawierające objętościowo => 96,5 % estrów (FAMAE))
-
Kod CN: 0306 99 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, homarzca, krewetek i krabów); mąka, mączka i granulki, ze skorupiaków, suszone, solone, wędzone lub w solance, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 2007 99 93 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. o zawartości cukru > 13% masy i przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 8429 19 00 - Spycharki czołowe i spycharki skośne, na kołach, samobieżne
-
Kod CN: 1904 10 30 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych otrzymane z ryżu
-
Kod CN: 1002 10 00 - Nasiona żyta
-
Kod CN: 9305 - Części i akcesoria artykułów objętych pozycjami od 9301 do 9304, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7308 10 00 - Mosty i części mostów, z żeliwa lub stali
-
Kod CN: 5807 90 10 - Etykietki, odznaki i podobne artykuły z filcu lub włóknin, w sztukach, paskach lub wykrojone do kształtu lub wymiaru, niehaftowane