4302 19 41 Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, ze szczeniąt foczych z gatunku „harp” (whitecoat) lub ze szczeniąt foczych z gatunku „hooded” (blue-backs), całe, niepołączone
Kod CN 4302 19 41 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 15.11.10.0 - SKÓRY FUTERKOWE WYPRAWIONE I GARBOWANE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0805 50 - Cytryny "Citrus limon, Citrus limonum" i limony "Citrus aurantifolia, Citrus latifolia", świeże lub suszone
-
Kod CN: 9031 41 00 - Przyrządy i urządzenia optyczne, do kontroli płytek i urządzeń półprzewodnikowych lub do kontroli masek fotograficznych, lub celowników stosowanych do produkcji urządzeń półprzewodnikowych
-
Kod CN: 8413 70 29 - Pompy głębinowe, wielostopniowe
-
Kod CN: 2005 - Pozostałe warzywa przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem oraz pomidorów, grzybów i trufli)
-
Kod CN: 8543 70 70 - Papierosy elektroniczne
-
Kod CN: 8716 20 00 - Przyczepy lub naczepy do celów rolniczych, samozaładowcze lub samowyładowcze
-
Kod CN: 8408 10 23 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, do statków morskich objętych pozycjami od 8901 do 8906, holowników objętych podpozycją 8904 00 10 i okrętów wojennych objętych podpozycją 8906 10 00, o mocy <= 50 kW
-
Kod CN: 8508 60 00 - Odkurzacze, włącznie z czyszczącymi na sucho i na mokro (z wył. zawierających silnik elektryczny)
-
Kod CN: 2301 - Mąki, mączki i granulki, z mięsa lub podrobów, ryb lub skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych, nienadające się do spożycia przez ludzi; skwarki
-
Kod CN: 0405 - Masło, włącznie z masłem odwodnionym i ghee i pozostałe tłuszcze oraz oleje otrzymane z mleka; produkty mleczarskie do smarowania