4401 21 00 Drewno iglaste w postaci wiórków lub kawałków (z wył. w rodzaju stosowanego głównie do barwienia lub w garbarstwie)
Kod CN 4401 21 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 16.10.25.0 - Drewno w postaci wiórów lub kawałków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7222 11 81 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy < 80 mm, zawierające >= 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 5702 39 00 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z materiałów roślinnych tekstylnych lub grubej sierści zwierzęcej, tkane, nieigłowe ani nieflokowane, z okrywą, niegotowe (z wył. „Kelemu”, „Schumacksu”, „Karamania” i podobnych ręcznie tkanych dywaników i pokryć podłogowych z włókna kokosowego)
-
Kod CN: 8468 20 00 - Maszyny i urządzenia, na gaz, do lutowania miękkiego i twardego, spawania, zgrzewania lub do gazowego odpuszczania powierzchniowego (z wył. palników ręcznych)
-
Kod CN: 9029 10 00 - Obrotomierze, liczniki produkcji, taksometry, drogomierze (liczniki kilometrów), krokomierze i tym podobne (z wył. Gazomierzy, liczników do cieczy lub energii elektrycznej)
-
Kod CN: 3824 99 56 - Kartridże i kartomizery, napełnione, do papierosów elektronicznych i preparaty do stosowania w kartridżach i kartomizerach do papierosów elektronicznych, zawierające nikotynę lub jej sole, etery, estry lub pozostałe pochodne
-
Kod CN: 8443 32 - Maszyny, które wykonują tylko jedną z funkcji drukowania, kopiowania lub transmisji telefaksowej, nadające się do podłączenia do maszyny do automatycznego przetwarzania danych lub do sieci
-
Kod CN: 9405 91 10 - Artykuły do elektrycznych opraw oświetleniowych (z wyłączeniem reflektorów poszukiwawczych i punktowych)
-
Kod CN: 0406 20 00 - Ser tarty lub proszkowany, wszystkich rodzajów
-
Kod CN: 0303 84 10 - Ryby z gatunku Dicentrarchus labrax, zamrożone
-
Kod CN: 0404 90 89 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu > 27% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane