4601 29 90 Maty, słomianki i osłony, z materiałów roślinnych do wyplatania, połączone razem w równoległe pasma lub tkane (z wył. z bambusa i z rattanu i wyrobów z plecionek lub podobnych wyrobów z materiałów do wyplatania obrabianych wzdłużnie)
Kod CN 4601 29 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 16.29.25.0 - Wyroby ze słomy, esparto i pozostałych materiałów w rodzaju stosowanych do wyplatania; wyroby koszykarskie i wikliniarskie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8418 10 80 - Łączone chłodziarko-zamrażarki, o pojemności <= 340 litrów, wyposażone w oddzielne drzwi zewnętrzne
-
Kod CN: 8303 00 - Opancerzone lub wzmocnione sejfy, kasy oraz drzwi i szafki na depozyty do skarbców, kasetki na pieniądze lub dokumenty i tym podobne, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 4804 59 10 - Papier i tektura siarczanowe, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze >= 225 g/m², w których >= 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody (z wył. niebielonych lub bielonych jednorodnie w masie, i w których > 95% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien drzewnych, otrzymanych w procesie chemicznym)
-
Kod CN: 8458 11 80 - Tokarki poziome do usuwania metalu, sterowane numerycznie (z wył. centrów tokarskich i automatów tokarskich)
-
Kod CN: 2202 99 11 - Napoje na bazie soi o zawartości białka 2,8 % masy lub większej, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących
-
Kod CN: 6401 92 90 - Obuwie nieprzemakalne z cholewkami z tworzyw sztucznych i z podeszwami zewnętrznymi, z gumy lub tworzyw sztucznych, które nie są przymocowane do podeszwy ani złączone z nią za pomocą szycia, nitowania, gwoździ, wkrętów, kołków lub podobnymi sposobami, zakrywające tylko kostkę (z wył. obuwia z metalowym noskiem ochronnym, butów ortopedycznych, obuwia z przymocowanymi łyżwami lub nartami, butów sportowych i dla lalek)
-
Kod CN: 0204 23 00 - Kawałki mięsa z owiec, bez kości, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1905 31 11 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, całkowicie lub częściowo pokryte lub powleczone czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 85 g
-
Kod CN: 4407 28 10 - Iroko przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
-
Kod CN: 1602 39 21 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))