4806 40 Papier pergaminowy satynowany oraz pozostałe satynowane papiery przezroczyste lub przeświecające, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu (z wył. pergaminu roślinnego, papierów tłuszczoodpornych i kalek kreślarskich)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8531 10 30 - Aparatura przeciwwłamaniowa, przeciwpożarowa oraz inna podobna, w rodzaju stosowanej w obiektach budowlanych
-
Kod CN: 5208 51 00 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej <= 100 g/m², zadrukowane
-
Kod CN: 8414 - Pompy powietrzne lub próżniowe (z wył. wyciągów gazowych i wyciągów i przenośników pneumatycznych), sprężarki i wentylatory powietrza lub innych gazów; okapy wentylacyjne lub recyrkulacyjne z wbudowanym wentylatorem, nawet z filtrami; ich części
-
Kod CN: 0714 90 20 - Maranta, salep i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek (z wył. Manioku "cassava", słodkich ziemniaków, pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)
-
Kod CN: 6601 99 - Parasole i parasole przeciwsłoneczne, włączając parasole-laski (z wył. parasoli z trzonem teleskopowym, parasoli ogrodowych i podobnych parasoli i parasoli zabawek)
-
Kod CN: 6104 19 - Kostiumy z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. z włókien syntetycznych, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 8477 80 95 - Krajarki, zdzierarki i łuszczarki do obróbki gumy lub tworzyw sztucznych lub do produkcji wyrobów z tych materiałów
-
Kod CN: 1207 40 - Nasiona sezamu, nawet łamane
-
Kod CN: 9031 80 - Przyrządy i urządzenia do kontroli lub pomiaru, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w dziale 90 (z wył. optycznych)
-
Kod CN: 0813 50 15 - Mieszanki suszonych owoców, niezawierające śliwek (z wył. orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, owoców avocado, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), owoców cytrusowych, winogron, tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)