4823 70 90 Formowane lub prasowane artykuły z masy papierniczej, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 4823 70 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 17.29.19.0 - Papier do wyrobu papierosów; szpule, cewki, cewki przędzalnicze i podobne nośniki z masy papierniczej; papier i tektura filtracyjne; pozostałe artykuły z papieru i tektury, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6210 40 00 - Odzież męska lub chłopięca, z tekstyliów, gumowanych lub impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych tworzywami sztucznymi lub innymi substancjami (z wył. odzieży typu określonego w podpozycjach od 6201 11 do 6201 19, i odzieży i dodatków odzieżowych dla niemowląt)
-
Kod CN: DZIAŁ 72 - ŻELIWO I STAL
-
Kod CN: 3706 10 99 - Pozytywy filmu kinematograficznego, naświetlone i wywołane, nawet z wprowadzoną ścieżką dźwiękową, o szerokości >= 35 mm (z wył. pozytywów pośrednich i zawierających jedynie ścieżkę dźwiękową)
-
Kod CN: 3702 54 00 - Film fotograficzny, w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, z perforacją, do fotografii kolorowej [wielobarwnej], o szerokości > 16 mm, ale <= 35 mm, i o długości <= 30 m (z wył. wykonanego z papieru, tektury lub tekstyliów; do slajdów)
-
Kod CN: 8001 20 00 - Stopy cyny, nieobrobione plastycznie
-
Kod CN: 2835 22 00 - Fosforany mono- lub disodu
-
Kod CN: 2825 80 00 - Tlenki antymonu
-
Kod CN: 2825 40 00 - Tlenki i wodorotlenki niklu
-
Kod CN: 2204 21 07 - Wino ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości <= 2 l; wina dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości <= 2 l (z wył. win musujących), z chronionym oznaczeniem geograficznym (ChOG)
-
Kod CN: 3823 19 - Przemysłowe monokarboksylowe kwasy tłuszczowe; kwaśne oleje z rafinacji (z wył. kwasu stearynowego, kwasu oleinowego i kwasów tłuszczowych oleju talowego)