5102 19 30 Cienka sierść z alpaki, lamy lub wigonia, niezgrzebna ani nieczesana
Kod CN 5102 19 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.49.28.0 - Produkty zwierzęce niejadalne, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2905 32 00 - Glikol propylenowy (propano-1,2-diol)
-
Kod CN: 9018 90 50 - Aparatura do transfuzji stosowana w medycynie
-
Kod CN: 1604 14 38 - Tuńczyk żółtopłetwy „Thunnus albacares”, przetworzony lub zakonserwowany (z wył. mielonego, filetów znanych jako "loins" i takich produktów w oleju roślinnym)
-
Kod CN: 8412 90 20 - Części silników odrzutowych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. turboodrzutowych)
-
Kod CN: 0405 10 19 - Masło naturalne, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy, (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg, masła odwodnionego i ghee)
-
Kod CN: 2009 90 59 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego lub z owoców cytrusowych i soku ananasowego)
-
Kod CN: 0305 41 00 - Łososie pacyficzne (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łosoś atlantycki (Salmo salar) i głowacica (Hucho hucho), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN: 2937 11 00 - Somatotropina, jej pochodne i analogi strukturalne
-
Kod CN: 4002 19 30 - Kauczuk styrenowo-butadieniowy wytwarzany w procesie polimeryzacji emulsyjnej (S-SBR), w belach
-
Kod CN: 3907 91 10 - Poliestry nienasycone, ciekłe, w formach podstawowych (z wył. poliwęglanów, żywic alkidowych, poli(tereftalanu etylenu) i poli(kwasu mlekowego))