5208 33 00 Tkaniny bawełniane, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej <= 200 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, barwione
Kod CN 5208 33 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7314 49 00 - Krata, siatka i ogrodzenia, z drutu stalowego, niespawane na przecięciach (z wył. powleczonych lub pokrytych cynkiem lub pokrytych tworzywami sztucznymi)
-
Kod CN: 1212 92 00 - Chleb świętojański, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet mielony
-
Kod CN: 1513 21 30 - Olej z ziaren palmowych lub olej babassu, surowy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 2812 19 90 - Chlorki i tlenochlorki (z wył. fosforu, chlorku karbonylu (fosgen), monochlorku siarki, dichlorku siarki i chlorku tionylu)
-
Kod CN: 9006 40 00 - Aparaty fotograficzne dające odbitki natychmiastowe (z wył. aparatów fotograficznych specjalnych, objętych podpozycją 9006 10 lub 9006 30)
-
Kod CN: 0303 31 90 - Halibut pacyficzny "Hippoglossus stenolepis", zamrożony
-
Kod CN: 8477 90 80 - Części maszyn do obróbki gumy lub tworzyw sztucznych, lub do produkcji wyrobów z tych materiałów, objętych podpozycją od 8477 10 00 do 8477 80 99, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. części maszyn do produkcji urządzeń półprzewodnikowych lub elektronicznych układów scalonych, i tych z żeliwa lub staliwa)
-
Kod CN: 6003 10 00 - Dzianiny z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, o szerokości <= 30 cm (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 0210 99 51 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 2008 70 69 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru > 9%, ale <= 13% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg