5211 59 00 Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², zadrukowane (z wył. o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym i o splocie płóciennym)
Kod CN 5211 59 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6403 91 18 - Obuwie damskie, o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę, ale nie część łydki, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia objętego grupowaniami od 6403 12 00 do 6403 40 00)
-
Kod CN: 8516 90 00 - Części elektrycznych podgrzewaczy do wody, grzałek nurnikowych, aparatury do ogrzewania gleby i pomieszczeń, przyrządów fryzjerskich i suszarek do rąk, urządzeń elektrotermicznych, w rodzaju stosowanych do użytku domowego i elektrycznych rezystorów grzejnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6305 10 90 - Worki i torby, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z juty lub pozostałych włókien łykowych, objętych pozycją 5303, (z wył. używanych)
-
Kod CN: 9504 30 20 - Gry bez ekranu, uruchamiane monetami, banknotami, kartami bankowymi, żetonami lub jakimikolwiek innymi środkami płatniczymi (z wył. Sprzętu automatycznych kręgielni)
-
Kod CN: 8446 30 00 - Maszyny tkackie, do tkania materiałów o szerokości > 30 cm, bezczółenkowe
-
Kod CN: 0306 95 40 - Krewetki z rodzaju Crangon, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z gatunku Crangon crangon)
-
Kod CN: 0403 90 93 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego > 3%, ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)
-
Kod CN: 4203 21 00 - Rękawice zaprojektowane specjalnie do stosowania w sporcie, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej
-
Kod CN: 0302 43 30 - Sardynki "Sardinops spp." i sardynela "Sardinella spp.", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4601 21 - Maty, słomianki i osłony, z bambusa, połączone razem w równoległe pasma lub tkane