5212 21 Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², niebielone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8606 91 - Wagony towarowe, kolejowe lub tramwajowe, kryte i zamknięte (z wył. wagonów towarowych samowyładowczych i cystern i temu podobnych)
-
Kod CN: 6101 30 90 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z włókien chemicznych, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. garniturów, kompletów, marynarek, spodni oraz spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 1503 00 90 - Olej łojowy, oleina i olej smalcowy (z wył. emulgowanych lub zmieszanych, lub przygotowanych inaczej i oleju łojowego do zastosowań przemysłowych)
-
Kod CN: 3501 10 50 - Kazeina do stosowania w przemyśle (z wył. produkującego żywność lub pasze i regenerowane włókna tekstylne )
-
Kod CN: 4009 42 00 - Przewody, rury i węże, z gumy, innej niż ebonit, wzmocnione lub inaczej połączone z materiałami innymi niż metal lub materiały włókiennicze, z wyposażeniem
-
Kod CN: 8112 99 30 - Artykuły z niobu "columbium" lub renu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2007 91 30 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców cytrusowych, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 13%, ale <= 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 0404 10 06 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
-
Kod CN: 0706 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi i rzepy), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2841 90 30 - Cynkany i wanadany