5308 90 50 Przędza papierowa
Kod CN 5308 90 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.10.72.0 - Przędza z juty lub pozostałych włókien łykowych; przędza z udziałem pozostałych roślinnych włókien tekstylnych; przędza papierowa
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2818 10 11 - Elektrokorund [korund sztuczny], nawet niezdefiniowany chemicznie, o zawartości < 50% cząstek o średnicy > 10 mm w całkowitej masie (z wył. o zawartości tlenku glinu < 98,5% masy)
-
Kod CN: 3214 10 10 - Kit szklarski, kit ogrodniczy, kity żywiczne, masy uszczelniające i pozostałe mastyksy
-
Kod CN: 8426 12 00 - Bramownice drogowe na oponach i wozy okraczające podsiębierne
-
Kod CN: 6805 - Proszek lub ziarno, z naturalnych lub sztucznych materiałów ściernych, na podłożu z materiału włókienniczego, papieru, tektury lub innych materiałów, nawet cięte do kształtu lub zszywane, lub inaczej wyprodukowane
-
Kod CN: 2827 32 00 - Chlorek glinu
-
Kod CN: 8404 - Instalacje pomocnicze przeznaczone do współpracy z kotłami objętymi pozycją 8402 lub 8403, np. podgrzewacze wody, podgrzewacze pary, zdmuchiwacze sadzy, podgrzewacze powietrza; skraplacze do siłowni na parę wodną lub inną; ich części
-
Kod CN: 6102 10 10 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny i podobne artykuły, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, damskie lub dziewczęce, dziane
-
Kod CN: 8472 - Maszyny biurowe, np. hektografy lub powielacze białkowe, maszyny adresujące, automaty wydające banknoty, maszyny do sortowania, liczenia lub pakowania monet, urządzenia do temperowania ołówków, dziurkacze lub zszywacze, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7209 16 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości > 1 mm, ale < 3 mm
-
Kod CN: 0403 90 11 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu oraz aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)