5407 61 50 Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych poliestrowych, nieteksturowanych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, z przędz o różnych barwach
Kod CN 5407 61 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.20.31.0 - Tkaniny z przędzy z syntetycznych i sztucznych włókien ciągłych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6109 10 00 - T-shirts, koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, z bawełny, dziane
-
Kod CN: 2519 90 90 - Magnezja topiona
-
Kod CN: 3920 59 90 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych polimerów akrylowych, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów z poli(metakrylanu metylu), wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, i kopolimeru estrów akrylowego i metakrylowego, w postaci folii o grubości <= 150 mikrometrów)
-
Kod CN: 2204 21 62 - Wina produkowane w Piemonte [Piedmont], w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych win)
-
Kod CN: 1501 20 10 - Tłuszcz ze świń, wytapiany lub inaczej wyekstrahowany, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. smalcu)
-
Kod CN: 2835 29 10 - Fosforan triamonu
-
Kod CN: 2844 10 50 - Stopy, dyspersje, włącznie z cermetalami, produkty ceramiczne oraz mieszaniny zawierające naturalny uran z żelazem lub naturalne związki uranu z żelazem [żelazo-uran]
-
Kod CN: 8468 - Maszyny i urządzenia do lutowania miękkiego i twardego, spawania lub zgrzewania, nawet przystosowane do cięcia (inne niż te objęte pozycją 8515); maszyny i urządzenia do gazowego odpuszczania powierzchniowego; ich części
-
Kod CN: 1901 20 00 - Mieszaniny i ciasta, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; i z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierających kakao lub zawierających < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone, do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905
-
Kod CN: 0305 69 50 - Łosoś pacyficzny "Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou and Oncorhynchus rhodurus", łosoś atlantycki "Salmo salar" i głowacica "Hucho hucho", solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)