5407 92 00 Tkaniny z przędzy zawierającej głównie, ale < 85% masy włókien ciągłych syntetycznych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z bawełną, barwione
Kod CN 5407 92 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.20.31.0 - Tkaniny z przędzy z syntetycznych i sztucznych włókien ciągłych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9603 29 80 - Pędzle do golenia, szczoteczki do rąk, szczoteczki do rzęs oraz pozostałe szczoteczki kosmetyczne do użytku osobistego (z wył. szczoteczek do zębów, włączając szczoteczki do protez dentystycznych i szczotek do włosów)
-
Kod CN: 5211 12 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, niebielone
-
Kod CN: 6208 99 00 - Koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, majtki, figi, peniuary, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych, z dzianin, półhalek i halek, koszul nocnych i piżam, biustonoszy, pasów wyszczuplających, gorsetów i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 3401 11 00 - Mydło; organiczne produkty i preparaty powierzchniowo czynne, w postaci kostek lub ukształtowanych kawałków oraz papier, watolina, filc i włóknina, impregnowane, powleczone lub pokryte mydłem lub detergentem, do stosowania toaletowego (włączając produkty lecznicze)
-
Kod CN: 2009 29 - Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2849 20 00 - Węgliki krzemu, nawet niezdefiniowane chemicznie
-
Kod CN: 1104 - Ziarna zbóż obrobione w inny sposób, np. łuszczone, miażdżone, płatkowane, perełkowane, krojone lub śrutowane; zarodki zbóż całe, miażdżone, płatkowane lub mielone (z wył. mąki ze zbóż, ryżu łuskanego i ryżu częściowo lub całkowicie bielonego, i ryżu łamanego)
-
Kod CN: 2306 20 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion lnu
-
Kod CN: 2909 30 - Etery aromatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 7225 30 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, w zwojach (z wył. ze stali krzemowej elektrotechnicznej)