5515 91 90 Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, barwione lub z przędz o różnych barwach (z wył. z włókien odcinkowych akrylowych, modakrylowych lub poliestrowych)
Kod CN 5515 91 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.20.32.0 - Tkaniny z syntetycznych włókien odcinkowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0307 82 00 - Skrzydelniki (Strombus spp.) żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 8803 - Części statków powietrznych i statków kosmicznych, objętych pozycją 8801 lub 8802, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4416 00 00 - Beczki, baryłki, kadzie, cebry i pozostałe wyroby bednarskie oraz ich części, z drewna, włącznie z klepkami
-
Kod CN: 0306 17 99 - Krewetki, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodziny Pandalidae, Crangon, krewetek różowych głębinowych (Parapenaeus longirostris) i z rodzaju Penaeus), zamrożone
-
Kod CN: 6115 96 - Pończochy pełnej długości lub do kolan, skarpety i pozostałe wyroby pończosznicze, włącznie z obuwiem bez nakładanych podeszew, z włókien syntetycznych, dziane (z wył. Wyrobów pończoszniczych o stopniowanym ucisku, rajstop i trykotów, damskich wyrobów pończoszniczych pełnej długości lub do kolan, o masie liniowej nitki pojedynczej < 67 decyteksów i wyrobów dla niemowląt)
-
Kod CN: 0304 99 23 - Mięso (nawet rozdrobnione), ze śledzi "Clupea harengus, Clupea pallasii" (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 9617 00 00 - Termosy i pozostałe pojemniki próżniowe, kompletne z obudowami; części do nich (z wył. wkładów szklanych)
-
Kod CN: 0304 56 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 2204 29 32 - Wina produkowane w Piemonte, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące i pół-musujące)
-
Kod CN: 0306 19 10 - Raki słodkowodne, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z rakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone