5516 44 00 Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną, zadrukowane
Kod CN 5516 44 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.20.33.0 - Tkaniny ze sztucznych włókien odcinkowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8502 11 80 - Zespoły prądotwórcze z silnikami tłokowymi wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "silniki wysokoprężne lub średnioprężne", o mocy wyjściowej > 7,5 kVA, ale <= 75 kVA
-
Kod CN: 6208 - Koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, półhalki, halki, majtki, figi, koszule nocne, piżamy, peniuary, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, biustonoszy, pasów wyszczuplających, gorsetów i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 0713 34 00 - Sorzycha ziemna (Vigna subterranea lub Voandzeia subterranea), suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
-
Kod CN: 8504 10 20 - Cewki indukcyjne oraz dławiki (tłumiki), nawet połączone z kondensatorem
-
Kod CN: 1006 20 94 - Ryż łuskany (brązowy), średnioziarnisty (z wył. parzonego)
-
Kod CN: 6907 30 00 - Kostki mozaikowe i podobne artykuły, nawet na podłożu, ceramiczne (z wył. ogniotrwałych i ceramiki wykończeniowej)
-
Kod CN: 8416 - Palniki piecowe na paliwo ciekłe, na paliwo stałe pyłowe lub na gaz; mechaniczne podajniki węgla, włączając ich ruszty mechaniczne, mechaniczne urządzenia do usuwania popiołu oraz podobne urządzenia; ich części
-
Kod CN: 4302 19 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, całe, niepołączone (z wył. z norek, z jagniąt, takich jak: astrachańskie, szerokoogonowe, karakuły, perskie i podobne, indyjskie, chińskie, mongolskie lub tybetańskie)
-
Kod CN: 3502 20 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki
-
Kod CN: 0304 47 10 - Filety z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone