5607 50 11 Szpagat, powróz, linki i liny, z nylonu lub pozostałych poliamidów, lub poliestrów, plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi, o masie liniowej > 50.000 decyteksów "5 g/m"
Kod CN 5607 50 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.94.11.0 - Szpagaty, powrozy, liny i linki, z juty lub pozostałych łykowych włókien tekstylnych lub włókien chemicznych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4401 40 - Trociny, drewno odpadowe i ścinki drewniane, nieaglomerowane
-
Kod CN: 4407 11 10 - Drewno sosnowe z gatunku "Pinus spp.”, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
-
Kod CN: 6204 - Kostiumy, komplety, żakiety, suknie, spódnice, spódnico-spodnie, spodnie, spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, bryczesy i szorty, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów, półhalek i halek, fig, dresów, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 9028 90 - Części i akcesoria do gazomierzy, liczników do cieczy lub energii elektrycznej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 9209 99 20 - Części i akcesoria klarnetów, trąbek, kobz, organów piszczałkowych klawiszowych, fisharmonii i podobnych instrumentów klawiszowych z wolnym metalowym stroikiem, akordeonów i podobnych instrumentów, harmonijek ustnych i pozostałych objętych pozycją 9205, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8455 30 39 - Walce robocze do walcowania na zimno, do metali, ze stali kutej swobodnie
-
Kod CN: 4203 29 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej (z wył. zaprojektowanych specjalnie do stosowania w sporcie)
-
Kod CN: 0304 73 00 - Filety z czarniaka (Pollachius virens), zamrożone
-
Kod CN: 3824 78 40 - Mieszaniny zawierające jedynie difluorometan, pentafluoroetan i 1,1,1,2-tetrafluoroetan
-
Kod CN: 0404 90 89 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu > 27% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane