5702 20 00 Pokrycia podłogowe z włókna kokosowego, tkane, nawet gotowe
Kod CN 5702 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.93.12.0 - Dywany, chodniki i pozostałe tekstylne pokrycia podłogowe tkane, z wyłączeniem igłowych i flokowanych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4504 10 19 - Korki i zatyczki, cylindryczne, z korka aglomerowanego (z wył. wyrobów do win musujących)
-
Kod CN: 4407 94 - Drewno z wiśni, czereśni "Prunus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
-
Kod CN: 4112 00 00 - Skóra wyprawiona przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, włączając skórę pergaminowaną, owcza lub jagnięca, bez wełny, nawet dwojona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 2309 90 51 - Preparaty do karmienia zwierząt, włącznie z przedmieszkami, zawierające glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierające > 30% masy skrobi i niezawierające produktów mlecznych lub zawierające < 10% masy tych produktów (z wył. karmy dla psów lub kotów, pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 8448 39 00 - Części i akcesoria stosowane z maszynami objętymi pozycją 8445, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8539 31 10 - Lampy wyładowcze, fluorescencyjne z termokatodą, zakończone z obu stron kapturkami
-
Kod CN: 3924 90 00 - Artykuły gospodarstwa domowego i artykuły higieniczne lub toaletowe, z tworzyw sztucznych (z wył. naczyń stołowych i kuchennych, wanien, pryszniców, zlewów, umywalek, bidetów, misek klozetowych, sedesów i pokryw, spłuczek ustępowych i podobnych artykułów sanitarnych)
-
Kod CN: 8607 21 90 - Hamulce pneumatyczne i ich części, do lokomotyw szynowych lub taboru kolejowego (z wył. z żeliwa lub staliwa)
-
Kod CN: 0305 72 00 - Rybie głowy, ogony i pęcherze pławne, wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN: 2009 19 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, zamrożonego i o liczbie Brixa <= 20 w 20°C)