5703 20 12 Płyty, z nylonu lub pozostałych poliamidów, igłowe, nawet gotowe, zadrukowane (z wył. płyt dywanowych o powierzchni > 1 m²)
Kod CN 5703 20 12 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.93.13.0 - Dywany, chodniki i pozostałe tekstylne pokrycia podłogowe igłowe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5301 10 00 - Len surowy lub roszony
-
Kod CN: 2008 60 50 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, niezawierające dodatku alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 3911 90 - Polisiarczki, polisulfony i pozostałe polimery i prepolimery otrzymywane w wyniku syntezy chemicznej, gdzie indziej niesklasyfikowane, w formach podstawowych
-
Kod CN: 7112 30 00 - Popiół zawierający metale szlachetne lub związki metali szlachetnych
-
Kod CN: 2710 - Oleje ropy naftowej i oleje otrzymywane z minerałów bitumicznych (z wył. surowych); preparaty, zawierające >= 70% masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymywanych z minerałów bitumicznych, których te oleje stanowią składniki zasadnicze preparatów, gdzie indziej niesklasyfikowane; oleje odpadowe, zawierające głównie minerały z ropy naftowej lub bitumiczne
-
Kod CN: 9010 90 20 - Części i akcesoria, aparatury i wyposażenia objętych podpozycjami 9010 50 00 lub 9010 60 00, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1806 32 10 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg, z dodatkami zbóż, owoców lub orzechów (z wył. nadziewanych)
-
Kod CN: 1702 90 80 - Syrop inulinowy, bezpośrednio otrzymany przez hydrolizę inuliny lub oligofruktoz, zawierający w stanie suchym >= 10%, ale <= 50%, fruktozy w czystej postaci lub w postaci sacharozy
-
Kod CN: 0601 10 - Cebulki, bulwy, korzenie bulwiaste, pędy podziemne korony i kłącza, w stanie uśpienia roślin (z wył. wykorzystywanych do spożycia przez ludzi i roślinami i korzeni cykorii)
-
Kod CN: 0208 90 - Mięso i jadalne podroby z gołębi, fok, z dziczyzny, reniferów i innych zwierząt świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu „ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, królików, zajęcy, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)