5909 00 90 Przewody rurowe do pomp i podobne przewody z materiałów włókienniczych, z lub bez okładziny, zbrojenia lub z osprzętu, z innych materiałów (z wył. wyrobów z włókien syntetycznych)
Kod CN 5909 00 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.96.16.0 - Wyroby tekstylne do zastosowań technicznych, włączając knoty, koszulki izolacyjne, przewody rurowe giętkie (węże), pasy przenośnikowe i napędowe, gazę młynarską i tkaniny filtracyjne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8447 20 - Dziewiarki płaskie; zszywarki-trykotarki
-
Kod CN: 2812 17 00 - Chlorek tionylu
-
Kod CN: 4504 90 - Korek aglomerowany, z dodatkiem spoiwa lub bez, i artykuły z korka aglomerowanego (z wył. obuwia i jego części, wkładek, nawet wyjmowanych, nakryć głowy i ich części, przybitek do nabojów śrutowych i kulowych, zabawek, gier i artykułów sportowych, i ich części, bloków, płyt, arkuszy, pasów i płytek, o dowolnym kształcie, litych cylindrów, włącznie z krążkami)
-
Kod CN: 2707 99 20 - Antracen (z wył. chemicznie zdefiniowanego); lekkie składniki siarkowe z destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej
-
Kod CN: 6307 90 - Artykuły gotowe, włącznie z wykrojami odzieży, z materiałów włókienniczych, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 2933 19 90 - Związki heterocykliczne tylko z heteroatomem(-ami) azotu, zawierające w strukturze nieskondensowany pierścień pirazolowy (nawet uwodorniony) (z wył. fenazonu (antypiryny) i jego pochodnych), i fenylobutazonu (INN))
-
Kod CN: 2711 12 93 - Propan o czystości < 99 %, skroplony, do przeprowadzania przemian chemicznych (z wył. w procesie wymienionym w podpozycji 2711 12 91)
-
Kod CN: 0203 - Mięso ze świń, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 1806 20 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg (z wył. proszku kakaowego)
-
Kod CN: 0910 91 - Mieszanki różnych rodzajów przypraw korzennych