6110 19 90 Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z cienkiej sierści zwierzęcej, dziane (z wył. z wełny z kóz kaszmirskich i wyrobów pikowanych)
Kod CN 6110 19 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 6110 19 90. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 14.39.10.0 - BLEZERY, PULOWERY, SWETRY ROZPINANE, KAMIZELKI I PODOBNE WYROBY DZIANE
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5804 - Tiule i pozostałe wyroby sieciowe (z wył. tkanych i dzianych); koronki w sztukach, w paskach lub w postaci motywów (z wył. dzianin objętych pozycjami od 6002 do 6006)
Kod CN: 8207 19 90 - Narzędzia do wiercenia w kamieniu lub do wierceń ziemnych, wymienne, z częścią roboczą z materiału innego niż cermetale, diamenty lub z diamentów spiekanych
Kod CN: 0406 20 00 - Ser tarty lub proszkowany, wszystkich rodzajów
Kod CN: 2005 20 10 - Ziemniaki w postaci mąki, mączki lub płatków (z wył. zamrożonych)
Kod CN: 2208 20 19 - Nap. spiryt. otrzymane przez dest. wina z winogron, w poj. o obj. 2 litry lub mniejszej, z wył. Cognac, Armagnac, Brandy/Weinbrand
Kod CN: 0304 88 15 - Filety z żarłacza śledziowego (Lamna nasus), zamrożone
Kod CN: 1301 - Szelak; gumy naturalne, żywice, gumożywice i oleożywice (na przykład balsamy)
Kod CN: 1701 12 10 - Cukier buraczany surowy, do rafinacji (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)