6203 29 30 Komplety, męskie lub chłopięce, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. dzianych, kompletów narciarskich i strojów kąpielowych)
Kod CN 6203 29 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 14.13.22.0 - Pozostałe garnitury i zestawy odzieżowe, męskie lub chłopięce
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: DZIAŁ 89 - STATKI, ŁODZIE ORAZ KONSTRUKCJE PŁYWAJĄCE
-
Kod CN: 1516 10 - Tłuszcze i oleje zwierzęce i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN: 4010 32 00 - Pasy napędowe bez końca, o przekroju poprzecznym trapezoidalnym (pasy klinowe), z gumy, o obwodzie zewnętrznym > 60 cm, ale <= 180 cm (z wył. rowkowanych)
-
Kod CN: 7411 21 90 - Rury i przewody rurowe, ze stopów miedzi z cynkiem (mosiądz), w zwojach lub gięte inaczej
-
Kod CN: 0806 20 90 - Winogrona suszone (z wył. rodzynek i sułtanek)
-
Kod CN: 8420 10 89 - Kalandry lub inne maszyny do walcowania (z wył. w rodzaju stosowanych w przemyśle włókienniczym, papierniczym lub przeznaczonych do obróbki metali lub szkła, i laminatorów walcowych w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji podłoży obwodów drukowanych lub obwodów drukowanych)
-
Kod CN: 0203 22 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 2006 00 35 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane o zawartości cukru > 13% masy
-
Kod CN: 2716 00 00 - Energia elektryczna
-
Kod CN: 8465 10 - Maszyny do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów, przystosowane do wykonywania różnych rodzajów operacji obróbkowych bez wymiany narzędzi pomiędzy takimi operacjami