6217 Gotowe dodatki odzieżowe i części odzieży lub dodatków odzieżowych, z dowolnego materiału włókienniczego, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. dzianych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6112 31 - Stroje kąpielowe z włókien syntetycznych, męskie lub chłopięce, dziane
-
Kod CN: 2710 19 81 - Oleje silnikowe, smarowe oleje sprężarkowe, smarowe oleje turbinowe, zawierające >= 70% masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymywanych z minerałów bitumicznych, których te oleje stanowią składniki zasadnicze preparatów (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych)
-
Kod CN: 4823 90 - Papier, tektura, wata celulozowa i wstęgi z włókien celulozowych, w pasach lub zwojach o szerokości <= 36 cm lub w prostokątnych, albo kwadratowych arkuszach, w których żaden bok nie przekracza 36 cm po rozłożeniu, lub pocięte w kształty inne niż prostokątne albo kwadratowe, i artykuły z masy papierniczej, papieru, tektury, waty celulozowej lub wstęg z włókien celulozowych, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 8455 22 00 - Walcarki do metali do walcowania na zimno (z wył. walcarek do rur)
-
Kod CN: 0404 10 56 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
-
Kod CN: 7216 33 90 - Dwuteowniki szerokostopowe, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości > 180 mm
-
Kod CN: 2711 12 19 - Propan o czystości >= 99 %, skroplony (z wył. stosowanego jako paliwo napędowe lub do ogrzewania)
-
Kod CN: 7219 13 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, w zwojach, o grubości >= 3 mm, ale < 4,75 mm, zawierające < 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 0203 21 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, zamrożone
-
Kod CN: 0210 99 21 - Mięso z owiec i kóz, z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone