6303 92 10 Firanki, zasłony (włącznie z draperiami) i wewnętrzne rolety, lambrekiny okienne lub łóżkowe, z włóknin z włókien syntetycznych (z wył. Markiz)
Kod CN 6303 92 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.92.15.0 - Firanki, zasłony (włącznie z draperiami) i wewnętrzne rolety; lambrekiny zasłonowe lub łóżkowe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6202 13 - Palta, płaszcze przeciwdeszczowe, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 4202 92 19 - Izolowane torby na artykuły żywnościowe lub napoje, torby sklepowe, mapniki, torby na narzędzia, pudełka na biżuterię, kasety na sztućce, futerały na lornetki, futerały na aparaty fotograficzne, futerały na broń, kabury oraz podobne pojemniki, z zewnętrzną powierzchnią z folii z tworzywa sztucznego (z wył. kufrów, aktówek, tornistrów i podobnych pojemników, torebek, toreb podróżnych, sportowych, kosmetyczek, plecaków i futerałów na instrumenty muzyczne)
-
Kod CN: 5512 29 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, barwione, z przędz o różnych barwach lub zadrukowane
-
Kod CN: 8109 20 00 - Cyrkon nieobrobiony plastycznie; proszki cyrkonu
-
Kod CN: 5501 30 00 - Kabel , akrylowy lub modakrylowy, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55
-
Kod CN: 2930 20 00 - Tiokarbaminiany i ditiokarbaminiany (z wył. nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 5112 20 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy wełny czesankowej lub czesankowej cienkiej sierści zwierzęcej, zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi (z wył. tkanin do zastosowań technicznych objętych pozycją 5911)
-
Kod CN: 0404 10 72 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
-
Kod CN: 2008 80 19 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu >11,85% mas.
-
Kod CN: 0402 91 51 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 10%, ale <= 45%, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)