6403 91 98 Obuwie damskie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia objętego grupowaniami od 6403 12 00 do 6403 40 00 i 6403 91 18)
Kod CN 6403 91 98 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 15.20.13.0 - Obuwie z wierzchami wykonanymi ze skóry, z wyłączeniem obuwia sportowego, obuwia z metalowym noskiem ochronnym oraz obuwia specjalnego różnego typu
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6203 39 19 - Marynarki, męskie lub chłopięce, z włókien sztucznych (z wył. dzianych, roboczych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 2009 69 19 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 22 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2204 22 10 - Wina, ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości > 2 l; wina dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l (z wył. win musujących)
-
Kod CN: 1503 00 - Stearyna smalcowa, olej smalcowy, oleostearyna, oleina i olej łojowy (z wył. emulgowanych lub zmieszanych, lub przygotowanych inaczej)
-
Kod CN: 3215 - Farba drukarska, atrament do pisania, tusz kreślarski i pozostałe atramenty, nawet stężone lub stałe
-
Kod CN: 0304 56 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 5512 29 10 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, zadrukowane
-
Kod CN: 8426 30 00 - Żurawie bramowe lub platformowe
-
Kod CN: 8110 - Antymon i artykuły z antymonu, gdzie indziej niesklasyfikowane, odpady i złom antymonu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających antymon)
-
Kod CN: 0709 60 10 - Słodka papryka, świeża lub schłodzona