6405 90 Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy lub tworzyw sztucznych i cholewkach innych niż z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub z materiałów włókienniczych; obuwie o podeszwach zewnętrznych ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, o cholewkach innych niż ze skóry wyprawionej lub z materiałów włókienniczych; obuwie o podeszwach zewnętrznych z drewna, korka, tektury, skóry futerkowej, filcu, słomy, lufy itp. i cholewkach innych niż ze skóry wyprawionej, skóry wtórnej lub materiałów włókienniczych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9205 90 - Dęte instrumenty muzyczne (z wył. instrumentów dętych blaszanych)
-
Kod CN: 8479 90 70 - Części maszyn i urządzeń mechanicznych posiadające indywidualne funkcje, z żeliwa lub staliwa, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8207 40 30 - Narzędzia do gwintowania wałków w metalu, wymienne
-
Kod CN: 0306 39 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, krabów, homarca (nerczan), krewetek); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: DZIAŁ 47 - MASA WŁÓKNISTA Z DREWNA LUB Z POZOSTAŁEGO WŁÓKNISTEGO MATERIAŁU CELULOZOWEGO; PAPIER LUB TEKTURA, Z ODZYSKU (MAKULATURA I ODPADY)
-
Kod CN: 2204 29 82 - Wina ze szczepu, bez ChNP i ChOG, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 8202 91 00 - Brzeszczoty proste, do metalu, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 2103 30 10 - Mąka i mączka, z gorczycy
-
Kod CN: 8438 - Maszyny, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w niniejszym dziale, do przemysłowego przygotowania lub produkcji żywności lub napojów (inne niż maszyny do otrzymywania lub przyrządzania tłuszczów, olejów zwierzęcych lub roślinnych); ich części
-
Kod CN: 1104 29 - Ziarna zbóż łuszczone, perełkowane, krojone lub śrutowane lub inaczej obrobione (z wył. ziarna owsa i kukurydzy, mąki z ziarna, ryżu łuskanego i ryżu częściowo lub całkowicie bielonego, i ryżu łamanego)